Tapahtuman tiedot


Läheltä ja kaukaa

Turun poliisilaitos järjestää konsertin Sigyn-salissa keskiviikkona 7. marraskuuta kello 19 alkaen. Tähän varmasti viihdyttävään iltaan Helsingin poliisisoittokunta tuo kuultavaksi musiikkia läheltä ja kaukaa.

Johanna Försti

Konsertin laulusolistina esiintyy itse Johanna Försti, jonka upea ääni ja lumoava lavakarisma on tehnyt hänestä yhden suosituimmista kotimaisista esiintyjistä. Nyt järjestettävässä konsertissa Johanna tulkitsee nostalgisia ja koskettavia kotimaisia sävelmiä yhdessä Helsingin poliisisoittokunnan kanssa.

Timo Alakotilan viulukonsertto

Konsertissa saa kantaesityksensä myös Timo Alakotilan säveltämä uunituore viulukonsertto. Alakotila on yksi maamme kysytyimpiä muusikoita, joka sävellyksissään yhdistelee taitavasti kansanmusiikin, jazzin ja klassisen musiikin tyylilajeja keskenään. Timo Alakotila on toiminut tuottajana, muusikkona, säveltäjänä ja sovittajana yli kahdellasadalla äänitteellä useiden eturivin kokoonpanojen sekä artistien kanssa.

Viulukonserton solistiosuuden tulkitsee musiikkityylien monitaitaja viulisti Eeva Oksala, jonka esiintymiset Suomessa ja Saksassa ovat saaneet ylistäviä arvosteluja.

Lauri Porra, Philip Sparke ym.

Helsingin poliisisoittokunta on yli 40 soittajasta koostuva ammattiorkesteri, joka solistinumeroiden ohella tuo konserttiin sekä kotimaista että ulkomaista orkesterimusiikkia alan huippusäveltäjiltä. Konsertissa on mm. mahdollisuus päästä kuulemaan musiikkimaailmassa laajasti arvostetun kotimaisen muusikon Lauri Porran säveltämä järisyttävä teos Near & Distant.

Konsertissa esitetään myös musiikkia yhdeltä tunnetuimmalta ja samalla suosituimmalta puhallin- ja vaskimusiikin säveltäjältä Philip Sparkelta, jonka sävellys Year of the Dragon vie kuulijan vuoristoratamaiselle seikkailulle.

Tervetuloa viihtymään hienon musiikin parissa!

Konserttiin lippuja myy Lippu.fi (15/10 €)