Yhdessä!

Hei 13-17-vuotias helsinkiläinen! Keikalle tähtiartistin kanssa Kansalaistorille?

Onko musa ja esiintyminen just sun juttu? Soitatko, laulatko, räppäätkö tai tanssitko? Oletko ehkä jo esiintynyt koulussa tai muualla? Nyt on uusille tähdille tilaa! Helsingin poliisisoittokunta etsii vuosina 2003-2007 syntyneitä nuoria helsinkiläisiä tekemään musiikkia yhdessä tähtiartistin ja Soittokunnan Showbandin kanssa. Hae mukaan 1.2.2021 mennessä!

Etsimme nyt avoimella haulla musiikista kiinnostuneita, lahjakkaita nuoria helsinkiläisartisteja tekemään uutta musiikkia porukalla. Idean takana ovat Helsingin poliisisoittokunta, Helsingin poliisilaitoksen Ennalta estävä toiminto ja Helsingin kaupunki.

Yhdessä! potkaistaan käyntiin tammikuussa ja harjoitukset jatkuvat koko kevään ajan myöhemmin sovittavina ajankohtina, lähinnä arki-iltaisin ja jonakin viikonloppuina. Jo treenien aikana julkaistaan maistiaisia tulevasta.

Yhdessä! huipentuu keväällä muutaman keikan promokiertueeseen ja päätöskonserttiin Helsingin keskustan Kansalaistorilla 5.6.2021. Mikäli koronatilanne estää yleisötapahtumien järjestämisen keväällä, promokiertue ja päätöskonsertti toteutetaan virtuaalifestivaalina. Noudatamme toiminnassamme kulloinkin voimassa olevia koronarajoituksia ja -suosituksia.

Hae mukaan, jos:

– Olet syntynyt vuosina 2003-2007 (eli olet 13-17-vuotias)

– Asut Helsingissä

– Laulat, soitat, tanssit tai olet muutoin artisti – kaikki lasketaan!

– Pystyt sitoutumaan noin puoli vuotta kestävään projektiin

– Sinulla on vanhempien lupa hakemiseen

Täytä hakemus linkistä ja liitä mukaan noin parin minuutin video, jossa näytät taitosi. Mikäli video ei mahdu kokonsa puolesta tiedostona, lataa se vaikka YouTubeen, Vimeoon, Instagramiin, TikTokiin tai muualle ja liitä linkki hakemukseesi. Emme etsi viimeisteltyjä hakuvideoita, vaan tärkeintä on, että annat palaa!

Hae mukaan tästä linkistä!

Haku päättyy 1.2.2021. Otamme hakuajan umpeuduttua yhteyttä jatkoon päässeisiin ja kutsumme kovimmat tekijät koe-esiintymisiin. Ja sitten jatketaan Yhdessä!

Jos herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä: taneli.rantala@poliisi.fi tai heikki.elo@poliisi.fi.