Työpaikat

 

Helsingin poliisisoittokunta on korkeatasoinen ammattiorkesteri, joka soittaa monipuolisesti sekä viihde- että taidemusiikin konsertteja. Se edustaa poliisia musiikin välityksellä eri tapahtumissa niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. Soittokunta tekee vuosittain myös toista sataa valistuskonserttia lapsille ja nuorille sekä esiintyy poliisin omissa tilaisuuksissa. Puhallinorkesterin lisäksi soittokunnassa toimii useita pienkokoonpanoja, kuten lastenyhtyeet, vaski- ja puhallinkvintetti sekä bilebändi.

Tarjoamme soittajillemme työpaikan kunnianhimoisessa ja iloisessa työyhteisössä, jossa jokaisen työpanoksella on merkitystä. Kannustavassa ilmapiirissä kollegoiden väliaplodeiltakaan ei vältytä ja hauskan pitäminen lavalla on sallittua, jopa suotavaa.

Tällä hetkellä etsimme:

OBOEN SOITTAJAA ajalle 10/2020 – 6/2021 (tai sopimuksen mukaan). Työhön sisältyy velvollisuus soittaa englannintorvea. Määräaikaisuuden perusteena on työn luonne.

Kyseessä on jatkettu hakuaika tehtävään, joka julkaistiin avoimeksi maaliskuussa 2020. Huhtikuulle suunniteltu koesoitto jouduttiin siirtämään myöhemmäksi koronavirustilanteen vuoksi. Virkaan maalikuussa hakeneitten ei tarvitse lähettää uutta hakemusta.

Virka on osa-aikainen 52,5 %. Palkkaus on poliisin palkkausjärjestelmän mukainen, vaativuustaso 40.04, lisäksi muusikkolisä 250€/kk. Etuihin kuuluu mm. työterveyshuolto Terveystalossa sekä kattavat liikuntamahdollisuudet.

Tehtävään valitaan henkilö koesoiton ja haastattelun perusteella. Valitulle henkilölle tehdään hänen suostumuksellaan perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

KOESOITTO järjestetään maanantaina 17.8.2020 klo 10 Helsingin poliisisoittokunnan tiloissa Helsingin poliisilaitoksella, poliisitalo 2:ssa, Pasilanraitio 11, 00240 Helsinki. Koesoitto soitetaan ilman säestäjää.

Koesoittotehtävät:
– W.A. Mozart: Oboekonsertto C-duuri, K.314, 1. osa kadensseineen

– R. Schumann: Romanze I, op.94 (nicht schnell)
– hakuajan jälkeen lähetettävät orkesteritehtävät

Vapaamuotoinen hakemus lähetetään osoitteeseen poliisisoittokunta@gmail.com 26.7. mennessä. Orkesteritehtävät ja tarkemmat ohjeet koesoittoon saapumiseen lähetetään hakijoille sähköpostitse viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen koesoittoa.

Lisätietoja:
Helsingin poliisisoittokunta
p. 0295 474 547

Intendentti Olli Sihvo
olli.sihvo@poliisi.fi
Konserttimestari Panu Matilainen
panu.matilainen@poliisi.fi
Ylikapellimestari Sami Ruusuvuori
sami.ruusuvuori@gmail.com

www.poliisisoittokunta.fi

www.facebook.com/poliisisoittokunta

Kuva: Maarit Kytöharju