Työpaikat

Helsingin poliisisoittokunta on korkeatasoinen ammattiorkesteri, joka soittaa monipuolisesti sekä viihde- että taidemusiikin konsertteja. Se edustaa poliisia musiikin välityksellä eri tapahtumissa niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. Soittokunta tekee vuosittain myös toista sataa valistuskonserttia lapsille ja nuorille sekä esiintyy poliisin omissa tilaisuuksissa. Puhallinorkesterin lisäksi soittokunnassa toimii useita pienkokoonpanoja, kuten lastenyhtyeet, vaski- ja puhallinkvintetti sekä bilebändi.

Tarjoamme soittajillemme työpaikan kunnianhimoisessa ja iloisessa työyhteisössä, jossa jokaisen työpanoksella on merkitystä. Kannustavassa ilmapiirissä kollegoiden väliaplodeiltakaan ei vältytä ja hauskan pitäminen lavalla on sallittua, jopa suotavaa.

 

OBOISTI MÄÄRÄAIKAISEEN VIRKASUHTEESEEN

Helsingin poliisisoittokunta, sinfoninen puhallinorkesteri, on 43 muusikosta koostuva ammattiorkesteri. Se edustaa poliisia musiikin välityksellä eri tapahtumissa niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. Keskeisenä tehtävänä on tukea poliisitoiminnan tavoitteita musiikin keinoin. Monipuolisten viihde- ja taidemusiikkikonserttien lisäksi soittokunta tekee vuosittain toista sataa valistuskonserttia lapsille ja nuorille sekä esiintyy poliisin omissa tilaisuuksissa. Puhallinorkesterin lisäksi soittokunnassa toimii useita pienkokoonpanoja, kuten lastenyhtyeet, vaski- ja puhallinkvintetti sekä bilebändi.

Etsimme OBOEN SOITTAJAA määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.10.2021-30.6.2022. Työhön sisältyy velvollisuus soittaa englannintorvea.

Virkasuhde on osa-aikainen, työaika on 52,5 %. Tehtävän mukainen vaativuustaso 40.04, jonka peruspalkka on 2 148,33 euroa/kuukausi. Lisäksi maksetaan henkilökohtaisia suoritus- ja kokemusosia enintään 46 % sekä soittajalisää 250 euroa/kuukausi.

Hakijalta odotamme oboen ja englannintorven soiton ammattimaista hallintaa sekä kokemusta puhallinorkesterityöskentelystä. Hakijalla tulee lisäksi olla valmiudet eri musiikkityyleihin. Hänen on kyettävä soittamaan tarvittaessa solistisia osuuksia sekä osallistuttava pienyhtyetoimintaan.

KOESOITTO järjestetään keskiviikkona 18.8.2021 klo 10 Helsingin poliisisoittokunnan tiloissa Helsingin poliisilaitoksella, poliisitalo 2:ssa, Pasilanraitio 11, 00240 Helsinki. Koesoitto soitetaan ilman säestäjää.

Koesoittotehtävät:

– W.A. Mozart: Oboekonsertto C-duuri, K.314, 1. osa, alusta tahtiin 97, ilman kadenssia.

– R. Schumann: Romanze I, op.94 (nicht schnell)

– hakuajan jälkeen lähetettävät orkesteritehtävät.

Orkesteritehtävät ja tarkemmat ohjeet koesoittoon saapumiseen lähetetään hakijoille sähköpostitse viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen koesoittoa.

HAE PAIKKAA 19.7. mennessä ja katso tarkemmat tiedot tehtävästä osoitteessa valtiolle.fi,

 ID 26-934-2021

Lisätietoja:

soittokunta.helsinki@poliisi.fi

Ylikapellimestari Sami Ruusuvuori
sami.ruusuvuori@gmail.com

www.poliisisoittokunta.fi

www.facebook.com/poliisisoittokunta

Kuva: Maarit Kytöharju